Partners

Advalvas
Service Provider
01/01/2013
ViaAdValvas Gateway beveiligde services verbinden uw bedrijf met uw partners. Door tijdgevoelige afleveringsnormen en documenten te ondersteunen, faciliteren de services best practices voor de financiële supply chain, waarvoor minimale integratie-inspanningen nodig zijn.
Contact
Advalvas Group

Kortrijksesteenweg 204, 9830 Sint-Martens-Latem

Admisol
Applicatie
Als aanbieder van online en realtime boekhoudsoftware kunt u zeggen dat Adisol facturen bevat. Alle facturen kunnen per e-mail naar uw klant worden verzonden in e-fff (of peppol of Mercurius) formaat. Ontvangt u al elektronische facturen? Zet ze neer in Admisol of stuur ze rechtstreeks naar uw Admisol-bestand voor een automatisch boekingsvoorstel. Personaliseer uw rekeningen en laat een professionele indruk achter. Makkelijk niet?
Contact
Admisol

Victor Braeckmanlaan 172, B-9040 Gent - Belgium

Adsolut
Applicatie
Wolters-Kluwers
Adsolut levert en implementeert software voor het MKB (kleine, grote en nieuwe bedrijven) ter ondersteuning van verschillende processen: relatiebeheer, inkoop en voorraadbeheer.
Contact
Wolters-Kluwer
Allegro Software
Applicatie
01/01/2012
Cloud computing is een populairder aspect van computertechnologie. Het is kosteneffectief en biedt meer flexibiliteit. Cloud computing biedt toegang tot een gedeelde groep van netwerken, servers, opslag, applicaties, etc. Maar in plaats van ze zelf te controleren, worden ze als externe diensten aan de organisatie geleverd, ergens in een "cloud". De eigenlijke locatie is irrelevant, maar waar het om gaat is dat de diensten van overal ter wereld toegankelijk zijn. Door het consolideren van installaties biedt de cloud-dienstverlener een eenvoudigere manier om de schaalbaarheid aan te passen aan de wensen en verwachtingen van de klant. Clouddiensten worden over het algemeen aangeboden in grote datacenters. Cloud computing kan privé zijn, toegankelijk voor een groep gebruikers of organisaties, of publiek, of een combinatie van deze modellen.
Contact
Allegro Software
Babelway
Service Provider
01/12/2012
Bij Babelway, een Tradeshift-bedrijf, vergemakkelijken we de B2B-integratie. Onze passie is en blijft namelijk innovatie met één primaire doelstelling: het vereenvoudigen van de zaken. Door vereenvoudigde, transparante en naadloze B2B-datauitwisseling (EDI), procesautomatisering en systeemintegratie kunnen onze klanten bijdragen aan het succes en de duurzaamheid van morgen. Onze missie is om bedrijven de middelen te bieden om eenvoudig hun geïntegreerde wereld op te bouwen en te exploiteren.
Contact
Babelway

6, Rue Louis de Geer, 1348 Louvain-la-Neuve

+32 (0)10 39 0013

BilltoBox
Service Provider
1/1/2014
BilltoBox is het platform voor de uitwisseling van al uw facturen tussen uw klanten en leveranciers en met uw accountant. Het is een initiatief van IAB-IEC in samenwerking met UnifiedPost.
Contact
BilltoBox

Avenue Reine Astrid 92A, 1310 LaHulpe

Billit
Applicatie
Elektronisch facturatieplatform (UBL) waar accountants en aannemers digitaal factureren via PEPPOL en samenwerken. Rustig. Rustig. Rustig. Krachtig. Betaalbaar.
Contact
Billit

Oktrooiplein 1 bus 601 Quantum Building 6e verdieping 9000 Gent

CloudFact
Applicatie
CloudFact is een online facturatiesoftware die uw leven gemakkelijker maakt. Hier is een lijst van de functies die we in deze eerste versie hebben geleverd. En we hebben zelfs een aantal gekke projecten voor nog meer leuke extra's in de toekomst!
Codit
Service Provider
1/1/2012
Automatiseer en optimaliseer uw inkomende en uitgaande factureringsproces door uw applicaties en zakenpartners te integreren in een betrouwbaar en transparant cloud-based integratieplatform. Elektronische facturatie via Integration Cloud elimineert uw technologische problemen en verlost u van de juridische problemen die gepaard gaan met elektronische facturatie. Deze gebruiksvriendelijke SaaS-software (e-Invoicing Software) stelt u in staat om de kosten op verschillende niveaus te verlagen en geeft u bijna realtime inzicht in uw accounts. Met Integration Cloud introduceert u elektronische facturatie met minimale inspanning, maar met een maximale impact op uw resultaat. Ontdek alle functies of vraag uw demo online aan.
Contact
Codit

Gaston Crommenlaan 14, bus 0301 9050 Ghent

DiAS DMS/CRM
Applicatie
1/1/2013
We ontdekten dat veel bedrijven moeite hadden met de gestructureerde opslag van hun gegevens. Enerzijds worden ze geconfronteerd met een toenemend aantal documenten en anderzijds komt informatie ook via verschillende kanalen binnen in het bedrijf. We ontvangen documenten per post, we versturen dagelijks tientallen e-mails, we maken brieven in Word.... En telkens slaan we deze informatie op een andere manier op (in het werkboek, in de mailbox, op de file server,....). DiAS DMS - CRM biedt de oplossing om al deze informatie te centraliseren in een digitaal archief.
Contact
C&C

Industriezone Hoge Bunders Ambachtsstraat 8 9700 Oudenaarde

Dias FIN ERP
Applicatie
1/1/2013
ERP (Enterprise Resource Planning) - Boekhoudkundige software DiAS Financials ERP is de ERP- en boekhoudoplossing waarmee u de dagelijkse administratieve activiteiten van uw organisatie op een gebruiksvriendelijke en real-time manier kunt beheren en controleren. DiAS ERP helpt u bij het voorraadbeheer en de organisatie van uw magazijn(en), bij de aankoop/verkoop van goederen, bij de productieprocessen en bij de commerciële relaties met klanten en leveranciers. DiAS Financials is een compleet softwarepakket voor het financieel beheer van uw organisatie. En het garandeert een snelle, eenvoudige en veilige uitvoering van boekhoudkundige taken.
Contact
C&C

Industriezone Hoge Bunders Ambachtsstraat 8 9700 Oudenaarde

EASI Financials
Applicatie
Software voor boekhouding en financieel beheer Het beste instrument voor het financieel beheer van uw onderneming
Contact
EASI - ADFINITI

Avenue Robert Schuman 12 1401 Nivelles, Belgium

Exact Online
Applicatie
1/10/2012
Cloud-gebaseerde bedrijfssoftware voor kleine bedrijven en hun boekhouders Cijfers vormen de basis van elk bedrijf. Met de juiste cijfers kunt u de kosten beheersen, de efficiëntie en de vooruitgang verbeteren. Onze innovatieve cloud computing software helpt nu meer dan 400.000 kleine bedrijven en accountants bij het beheer van hun aantallen. Kijk wat Exact voor u kan doen.
Contact
Exact

Exact Belgium Koningin Astridlaan 166 1780 Wemmel

Kluwer Admin - Kluwer Account (Briljant, Expert/M Plus, VERO, topACCOUNT, EVA online, InvoiceOne)
Applicatie
Wolters Kluwer heeft haar facturerings- en boekhoudprogramma's voor elektronische facturering in e-fff UBL-formaat voorbereid. Met de facturerings- en boekhoudprogramma's van Wolters Kluwer kunt u elektronische facturen aanmaken, verzenden en archiveren en deze vervolgens vlot in uw boekhoudsysteem inlezen. Uw elektronische facturen worden automatisch geïmporteerd in het boekhoudsysteem tot in de detailregels!
Contact
Wolters Kluwers

Wolters Kluwer Mechelen Ragheno Business Park Motstraat 30 2800 Mechelen

Octopus
Applicatie
Octopus is marktleider op het gebied van internetboekhouding met meer dan 30.000 bedrijven waarvan de boekhouding bij Octopus wordt gevoerd. Naast de boekhouding biedt Octopus ook de ideale oplossing voor de automatische verwerking van rekeningafschriften, factuurverwerking met elektronische facturatie - via het PEPPOL-netwerk - en digitaal documentenbeheer.
Contact
Octopus

Brusselsesteenweg 708 9050 Gentbrugge

Popsy Financial
Applicatie
1/1/2015
POPSY (onder Saas of Windows Classic) verzendt en ontvangt elektronische facturen in e-fff-formaat. Aankoopfacturen worden automatisch geverifieerd en opgeslagen in POPSY. Verkoopfacturen bieden dezelfde voordelen (voor beheerders en accountantskantoren) (verkoopfacturen bieden dezelfde voordelen).
Contact
Popsy Software

Chaussée de Louvain 435 B-1380 Lasne

Sage BOB 50 4.01
Applicatie
01/04/2013
Sage BOB 50, de beste geïntegreerde beheer- en ERP-oplossing. De beheersoftware Sage BOB 50 voldoet aan alle behoeften van KMO's tot 50 personen in boekhouding en bedrijfsbeheer. Sage BOB 50 is ontwikkeld rond een pragmatische innovatie, gebaseerd op onze ervaring met meer dan 30.000 KMO-klanten in België en Luxemburg. De belangrijkste troeven zijn: - Snelheid en aanpasbaarheid: u past de tool aan uw werkomgeving aan door uw dagelijkse activiteiten (bijv. reserveringen) te groeperen en instellingen aan te passen. - Controle en prestaties: u controleert uw volledige verkoopcyclus: aankopen, verkopen, voorraden, verkooppunten, ... tot en met uw verkoopteam en prospects (met de CRM-module Sage BOB 50). - Zichtbaarheid en toegang tot informatie: met maximaal 3 klikken heeft u toegang tot uw werkplekken waar alle functies direct zichtbaar zijn.
Contact
Sage

Buro & Design Center Esplanade 1 1020 Brussel box 9

Syneton
Applicatie
Syneton richt zich tot alle KMO's en dienstverleners die hun administratie beter willen organiseren en zo hun prestaties willen verbeteren. Dit gebeurt via registratie, projectopvolging, klantenbeheer (CRM), personeelsmanagement (HRM), contactbeheer, rapportering, enz.
Contact
Syneton

Puursesteenweg 390 C 2880 Bornem

Unit4 Venice Facturatie Basic en UNIT4 Venice eDocumenten
Applicatie
1/12/2012
Met Unit4 Venice management software kunt u uw boekhouding, facturatie en klantenbeheer met een glimlach beheren! De praktische functies van Venetië zorgen voor een administratieve vereenvoudiging waardoor u uw boekhouding, facturatie, inventaris en contacten snel en efficiënt kunt bijhouden. De dagelijkse gegevensinvoer is geautomatiseerd. U kunt analyses en rapporten maken met een klik van de muis. Venetië's management software voldoet uiteraard aan de laatste wet- en regelgeving!
Contact
Unit 4

Rijselstraat 247 B-8200 Brugge

Vanmarcke Software
Applicatie
Vanmarcke Software produceert bedrijfssoftware die aangepast kan worden aan uw bedrijf. Ons doelpubliek is zelfstandige detailhandelaren en KMO's met maximaal 50 werknemers. De klant staat centraal in de zoektocht naar de beste softwareoplossing en de installatie en opleiding. Aangezien de softwarepakketten door ons zijn ontwikkeld, kunnen wij de componenten of de bestaande modules aanpassen aan de behoeften van de klant.
Contact
Vanmarcke Software

SINT-IDESBALDUSSTRAAT 29 8630 VEURNE

Winauditor
Applicatie
Facturen ontvangen - Ontvangen van inkomende facturen: Ontvangen van inkomende facturen kan door de laatste factuur beschikbaar te stellen voor WinAuditor in een vooraf gedefinieerde map, of door automatisch bijlagen te scannen in de inbox van een e-mailaccount. - Raadpleging, verwerking vóór de boeking: de ontvangen facturen kunnen worden geraadpleegd voordat ze worden weergegeven, zodat de uitdaging van niet-conforme documenten kan worden aangegaan. - Accountbeheer: met de juiste bestandsconfiguratie kan elke factuur met één klik worden geteld. - Weergave: bij het bekijken van rekeningen worden de bijbehorende facturen weergegeven. - Archivering: we bieden verschillende archiveringsmethoden aan, de eerste gratis waarbij facturen gratis worden gearchiveerd in het boekhouddossier. Omdat deze eerste methode de omvang van het bestand aanzienlijk kan vergroten, bieden wij een tweede Cloud-methode aan, waarbij facturen worden gescheiden van het bestand en worden opgeslagen in een datacenter met volledige vertrouwelijkheidsgaranties. En veiligheidseisen. De gebruiker kan ons ook een archivering op maat toevertrouwen, bijvoorbeeld met behulp van zijn eigen opslagmiddelen. Facturen sluiten - Opstellen van de factuur: er is niets specifieks te specificeren bij het opstellen van de factuur, het verzenden van de factuur elektronisch of op papier in een later stadium van de codering. - Productie van het UBL 2.0-bestand: gecodeerde facturen, de gebruiker kan een UBL 2.0-bestand afdrukken en/of produceren. - Verzending: De elektronische factuur in UBL 2.0 formaat, met of zonder PDF-versie, is klaar om te worden verzonden naar het "Draft"-vak in de e-mail van de gebruiker.
Contachttps://www.winauditor.comt
Winauditor

Waterloo Office Park (WOP) Drève Richelle 161 bte 71, bâtiment J 1410 Waterloo

Winbooks
Applicatie
Software voor boekhouding en beheer Lokaal of in de cloud beschikbaar
Contact
Winbooks

Louvain-la-Neuve Parc scientifique Fleming Fond Jean Pâques, 6C 1348 Louvain-La-Neuve

Wings
Applicatie
1/1/2014
Wings Software is het beste van twee werelden. De oprichters zijn immers software engineers en accountants. Het resultaat van deze unieke combinatie van sterke punten is software die als geen ander de administratie en boekhouding van uw bedrijf ontlast. Met Wings Software management software en boekhoudsoftware werkt u sneller, efficiënter en tegen lagere kosten. Onberispelijke service en flexibele ondersteuning zijn de kers op de taart.
Contact
Wings.be

Probastraat 7 2235 Westmeerbeek

Yuki
Applicatie
1/1/2014
Yuki werkt volgens een volledig nieuw concept dat ervoor zorgt dat de boekhouder/accountant zijn klanten dagelijks kan voorzien van een actuele boekhouding. Dankzij een hoge mate van automatisering stappen we af van de eenvoudige boekhouding om optimaal advies te kunnen geven. Zo kunt u proactief inspelen op de behoeften van uw klanten en een nog hogere servicegraad bieden.
Contact
Yuki

Rijnkaai 37 2000 Antwerpen

Winauditor
Applicatie
Facturen ontvangen - Ontvangen van inkomende facturen: Ontvangen van inkomende facturen kan door de laatste factuur beschikbaar te stellen voor WinAuditor in een vooraf gedefinieerde map, of door automatisch bijlagen te scannen in de inbox van een e-mailaccount. - Raadpleging, verwerking vóór de boeking: de ontvangen facturen kunnen worden geraadpleegd voordat ze worden weergegeven, zodat de uitdaging van niet-conforme documenten kan worden aangegaan. - Accountbeheer: met de juiste bestandsconfiguratie kan elke factuur met één klik worden geteld. - Weergave: bij het bekijken van rekeningen worden de bijbehorende facturen weergegeven. - Archivering: we bieden verschillende archiveringsmethoden aan, de eerste gratis waarbij facturen gratis worden gearchiveerd in het boekhouddossier. Omdat deze eerste methode de omvang van het bestand aanzienlijk kan vergroten, bieden wij een tweede Cloud-methode aan, waarbij facturen worden gescheiden van het bestand en worden opgeslagen in een datacenter met volledige vertrouwelijkheidsgaranties. En veiligheidseisen. De gebruiker kan ons ook een archivering op maat toevertrouwen, bijvoorbeeld met behulp van zijn eigen opslagmiddelen. Facturen sluiten - Opstellen van de factuur: er is niets specifieks te specificeren bij het opstellen van de factuur, het verzenden van de factuur elektronisch of op papier in een later stadium van de codering. - Productie van het UBL 2.0-bestand: gecodeerde facturen, de gebruiker kan een UBL 2.0-bestand afdrukken en/of produceren. - Verzending: De elektronische factuur in UBL 2.0 formaat, met of zonder PDF-versie, is klaar om te worden verzonden naar het "Draft"-vak in de e-mail van de gebruiker.
Contachttps://www.winauditor.comt
Winauditor

Waterloo Office Park (WOP) Drève Richelle 161 bte 71, bâtiment J 1410 Waterloo